Ghidul spectatorului

Este o onoare pentru mine sa transmit pe aceasta cale tuturor participanților la „COTNARI Rally – IASI 2016”, un călduros bine ați venit. Evenimentul din acest an se bucura de un sprijin total din partea autorităților locale, ocazie cu care țin sa le mulțumesc încă o dată.

Locul I in obținut in 2014 și în 2015 in clasamentul raliurilor ne obligă să menținem în continuare standardul de organizare. Le mulțumim si pe aceasta cale partenerilor noștri, partenerul principal Compania Cotnari si partenerilor asociați : Hotel International, gazda întregului comandament al raliului, Nescafe Alegria prin XS Cafe Iasi, PRO X Romania, Carciuma Veche. Suntem convinși ca si in acest an evenimentul va fi de cinci stele.

Ca și configurație, raliul din acest an păstrează probele de referința ale Iașului, pentru ca toți invitații fie că sunt arbitrii, oficiali, concurenți, media sau fani să se bucure de această competiție din Capitala Moldovei și să facă din simpla participare un regal automobilistic.

Evenimentul începe efectiv miercuri, 7 septembrie, cu recunoașterile traseului. Fotografia de grup, prezentarea oficiala si apreciata superspeciala de la Râpa Galbenă se vor desfășura in ziua de joi. Probele speciale ale raliului vor însuma in acest an aproape 120 de km, si se vor desfășura in zilele de vineri si de sâmbătă. Festivitatea de premiere si afterparty-ul de final din ziua de sâmbătă vor încheia speram noi un eveniment automobilistic de referința in Romania.

Va doresc succes tuturor si va așteptam cu drag la COTNARI Rally – IASI 2016!

Rally Manager, Dan Codreanu


Cotnari

Vinul de Cotnari nu se bea. El se degustă. El este promisiune divină. Dar atunci când însoțește un ospăț de durată, băut cu cumpătare, dezvoltă reacții nobile, uimitoare.

Manifestând un semn de prețuire aleasă, consumatorul îl degustă în cupe transparente, savurând totodată auriul culorii… Bogat în istorie, acest aur lichid poartă în el pe lângă lumina soarelui și bunătatea pământului și ceva din sufletul făurarului.

Adevărata artă este cons􏰀tuită atât din alegerea cât și din savurarea vinului la o masă îmbelșugată – locul unde omul întâlnește vinul.


Hărți

Hărțile tuturor prebelor pot fi accesate în secțiunea de #Hărți.

Hărți interactive COTNARI Rally Iași 2016

Aplicația pentru hărți interactive vă marchează poziția dvs. pe hartă precum și traseele COTNARI Rally Iași 2016. Vă recomandăm un dispozitiv mobil dotat cu GPS (smatphone, tabletă, etc.).

CRI2016-gps

Accesați aplicația la adresa http://gps.raliul-iasului.ro/ .


Tags Hărți