BZI.ro: Începe nebunia. O nouă ediție a Cotnari Rally Iași în luna septembrie

In cursul lunii viitoare va debuta o noua editie a Cotnari Rally Iasi, competitie care conteaza pentru Campionatul National de Raliu Dunlop • Autoritatile iesene au demarat deja primele pregatiri pentru organizarea celui mai important eveniment dedicat sporturilor cu motor care are loc in judet

La inceputul lunii septembrie se va derula o noua editie a Cotnari Rally Iasi, eveniment care conteaza pentru Campionatul National de Raliu Dunlop. Ieri, la Casa Patrata a avut loc o sedinta a factorilor implicati in organizarea acestui eveniment derulat in Iasi intre 7 si 9 septembrie.

„Astazi (ieri-n.r.) a avut loc, la sediul Institutiei Prefectului Judetului Iasi, întâlnirea institutiilor implicate în organizarea Raliului Cotnari 2017. La discutarea si punerea la punct a planului de securitate au participat reprezentantii Primariei municipiului Iasi, Consiliului Judetean, Directiei Silvice, Directiei Judetene de Administrare a Drumurilor si Podurilor, Serviciului de Ambulanta Judetean, Inspectoratului Politiei Judetean, Serviciului Politiei Rutiere, Inspectoratului Judetean pentru Situatii de Urgenta, Inspectoratului de Jandarmi Judetean, ai SMURD, ca si organizatorii evenimentului”, a mentionat Marian Serbescu, prefectul judetului Iasi.

Cotnari Rally Iasi 2017 este inclusa in Campionatul National de Raliu Dunlop ca cea de a sasea etapa a competitiei. Prezentarea echipajelor care vor participa la a 33-a editie a Raliului Iasului va avea loc pe pietonalul Stefan cel Mare, în seara zilei de joi, 7 septembrie, începând cu ora 20:00.

În dimineata zilei de 8 septembrie va avea loc prima proba a competitiei pe traseul Palatul Culturii – Soseaua Nicolina – DJ 248 – Mogosesti Iasi, urmând probele speciale Cioca Boca si Madârjac. Pe 9 septembrie va fi parcurs traseul Palat – bulevardul Socola – DN 28 – Paun, în a doua zi a raliului fiind programate probele speciale Paun si Dobrovat.
Festivitatea de premiere se va desfasura sâmbata pe pietonalul Stefan cel Mare, începând cu ora 21:00.

Autor: Vlad Rotaru
Articol original: https://www.bzi.ro/incepe-nebunia-o-noua-editie-a-cotnari-rally-iasi-in-luna-septembrie-617657

Share this post