COTNARI Rally - Iași 2016

Cotnari Rally Iași 2016 sprijină echipajele din Rally2

Organizatorii celei mai așteptate întreceri automobilistice din țară, Cotnari Rally Iași 2016, au hotarât să elimine taxa de înscriere pentru echipajele care vor lua startul în Rally2, secțiune a competiției de la Iași dedicată piloților aflati la inceput de drum.

„Motorsportul este destul de costisitor, mai ales pentru cei care abia acum au intrat în această frumoasă familie. Cred ca este un gest absolut normal să-i scutim de taxe de participare pe piloții și copiloții care se află la primul sezon sau poate la primul raliu din viața lor. Ne dorim să-i atragem către motorsport, nu să-i îndepărtăm și cred că așa ar trebui să facă toți organizatorii din campionatul național. Sperăm ca în anii următori, echipajele care au debutat la Cotnari Rally Iași 2016 să se bată pentru titlurile naționale și să iși amintească unde au concurat pentru prima dată.” a declarat Dan Codreanu, manager al întrecerii de la Iași.

Cotnari Rally Iasi 2016 va avea loc în perioada 8-10 septembrie. Echipajele care vor lua startul la Rally2 vor avea de parcurs 70 de km pe 7 probe speciale, începând cu spectaculoasa Râpă Galbenă, joi, și încheind cu Power Stage Dobrovăț, sâmbătă.

‪#‎COTNARIRallyIasi2016‬
‪#‎Cotnari‬ ‪#‎Rally‬ ‪#‎Iasi‬
‪#‎thebestrallyinRomania‬
‪#‎newsurprise‬
‪#‎XSMotorsportIasi‬
‪#‎CompaniaCOTNARI‬
‪#‎FRAS‬
‪#‎FordAtiMotorsHoldingIasi‬
‪#‎HotelInternationalIasi‬
‪#‎XSCafeNescafeAlegria‬
‪#‎CarciumaVeche‬
‪#‎ProX‬
‪#‎kolos‬
‪#‎gravezro‬
‪#‎TVRIASI‬
‪#‎UzinadeZambete‬
‪#‎HotelBellaria‬
‪#‎eboda‬

Share this post