BZI.ro: De acum incepe SPECTACOLUL! Start oficial la Cotnari Rally Iasi. Cei mai buni piloti din Romania se intrec la Iasi – FOTO, LIVE VIDEO

In aceasta seara, de la ora 21.00, debuteaza oficial cel mai important eveniment automobilistic din Romania in anul 2017. Cotnari Rally Iasi are loc în perioada 7-9 septembrie.

Dupa verificarile tehnice si dupa sesiunea de shakedown, masinile si pilotii care iau startul la Cotnari Rally Iasi se prezinta in fata iesenilor, pe Bulevardul Stefan cel Mare si Sfant, cu incepere de la ora 20.00. Dupa o sesiune de autografe, la ora 20.50 este programata fotografia oficiala, in timp ce la ora 21.00, primarul Mihai Chirica da startul oficial la Cotnari Rally Iasi. 65 de echipaje s-au inscris deja la startul competitiei organizate de Asociatia Sportiva XS Motorsport, în colaborare cu Primaria Municipiului Iasi, Compania Cotnari si FORD, prin dealer-ul ATI Motors Iasi. COTNARI Rally – Iasi este organizat de XS Motorsport (manager Dan Codreanu) in parteneriat cu Compania Cotnari – Sponsor Principal, Primaria Municipiului Iasi, Hotel International, Ford Iasi – ATI Motors Holding, cu sprijinul Directiei Silvice Iasi, Inspectoratul Judetean de Politie, Inspectoratul Judetean de Jandarmi, Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta, Serviciul de Ambulanta, Consiliul Judetean, Prefectura Judetului Iasi.

COTNARI Rally – Iasi este a sasea etapa a Campionatului National de Raliuri DUNLOP, organizat sub egida Federatiei Romane de Automobilism Sportiv.

Peste 400 de persoane vor veghea pentru buna desfasurare a competitiei. Pe langa organizatori, oficiali ai federatiei si voluntari, pe probe se vor afla reprezentanti ai Jandarmeriei, Politiei, Ambulantei si ai Inspectoratului pentru Situatii de Urgente. Cotnari Rally Iasi a fost desemnat, în ultimii trei ani, cel mai bine organizat raliu din Romania în urma calificativelor primite de la piloti, arbitri si oficiali.

Program Cotnari Rally Iasi

Vineri, 08.09.2017

Ora 10.08 – PS1 Ciocaboca

Ora 11.11 – PS2 Madarjac

Ora 14.04 – PS 3 Ciocaboca

Ora 15.07 – PS4 Madarjac

Ora 17.57 – PS5 Cotnari Rally Show

Sambata, 09.09.2017

Ora 09.51 – PS6 Paun

Ora 10.34 – PS7 Dobrovat

Ora 12.37 – PS8 Paun

Ora 13.20 – PS9 Dobrovat

Ora 19.00 – Festivitatea de Premiere, pe bulevardul Stefan cel Mare si Sfant

FOTO & VIDEO: BZI.ro

Share this post