F1 Esports Virtual Grand Prix se încheie weekendul acesta

George Russell va încerca să scrie istorie prin câștigarea a 4 curse la rând în cadrul competiției de F1 Esports lansată de F1 ca alternativă a clasicelor curse întrerupte din cauza pandemiei globale. Astfel, duminca aceasta va avea loc Virtualul Grand Prix din Canada.

George deja are hat-trickul de victorii după ce a câștigat ultimele 3 runde din cadrul F1 Esports, câștgând cursele virtuale din Spania, Monaco și Azerbaijan.

Cum F1 se va întoarce “pe bune” cu Grand Prix-ul din Austrlia în primul weekend din luna iulie, pilotul celor de la Williams are o ultimă șansă de a câștiga un GP virtual weekendul acesta. El va fi în competitia cu Valtteri Bottas de la Mercedes, Alex Albon de la Red Bull, Pierre Gasly de la AlphaTauri, cât și colegul său de la Williams, Nicholas Latifi.

Cursa se va juca de la distanță și va putea fi urmărită live pe F1.com sau pe canelele oficale de YouTube și Twitch de la Formula 1. Cursa va dura în jur de o oră și jumătate, timp în care vor avea loc calificările și 35 de ture de circuit.

Puteți urmări live și paria în același timp la casele de pariuri ce oferă esports precum cele recomandate aici, deoarece agențiile au live streaming integrat cu YouTube sau Twitch, deci nu e nevoie să folosiți două dispozitive separate.